2013. július 17., szerda

80. fejezet - Az életem képekben

 Sziasztok :)! Elérkeztünk az utolsó részhez is. Jó olvasást hozzá.

Évekkel később érkeztem el arra a pontra amikor könnyek nélkül tudtam mindent felhánytorgatni a múltamból. Egyetlen album szimbolizálta a cseppet sem egyszerű fiatalkoromat. Harminc évesen kezembe vettem a füzetet amiben képek voltak leírással.
Azonban az első hiányzott egy kitépett papírdarab volt benne, de nagyon jól emlékeztem, családi fénykép mielőtt elindultunk volna a szüleimmel az első iskolás napomra. Alatta hármunk neve van gyöngybetűkkel. Mellette egy fekete fehér amitől kirázott a hideg.
Itt kilenc éves vagyok. Az iskolai egyéni fotózáson készült. Apu pár hónapja hagyott el minket, anyu teljesen ki van én pedig talán itt kezdtem el a jobb szememre rosszul látni. Életem legrosszabb éve volt.
Erin, 13 évesen írtam.

 A szemeim szörnyű boldogtalanságot tükröztek amitől menten falnak mentem volna ha nem láttam volna meg a következő fényképeket. Pár rajzom következett, majd könyvcímek, fotó a bizonyítványomról, a húgomról "elkényeztetett senki" címmel a kép alatt. Aztán egy beragasztott lap égetett széllel amire fekete tollal voltak ráírva beszólások amik nekem szóltak.
Best friends forever!! Cathyvel az osztálykiránduláson, mikor már egy éve legjobb barátnők voltunk. Annyira szeretem őt mintha a nővérem lenne! 
Erin, 14 évesen írtam.
A legnehezebb dolgot, ami miatt fájó szívvel kell Londonba költöznöm ő és a nagyszüleim. Nagyon fogtok hiányozni :(!
Erin, 15 évesen írtam.

Mellette ott volt egy lista a kedvenc kajáimról, némelyikhez fotó csatolva alulra pedig egy lusta azokról akiket utálok. Hmm az egyik névnél igencsak mélyen volt belevésve a toll. Mellettük lévő mondatokon pedig jókat mosolyogtam, Cat írása mint "Aki azért szól be másnak mert még írni sem tud..." vagy "Találkozunk az utcán 10 év múlva, én a férjemmel te a.... hát nem tudom a lakásodban a kuka mellett :DD?"
 Nem tudom hogyan csinálja, de csodaszép. Cathy a legszebb lány aki ismerek. Fejen tudnám vágni egy lexikonnal amikor azt mondja sokkal szebb vagyok nála. Ugyan már, még egy zsák is szebb nálam. 
Hiányozni fogsz! Ha elmegyek kifaggatlak majd minden pletykáról és keresek Londonban egy lakást ahol a macskáinkkal együtt öregszünk meg :)!!
Erin, 15 évesen.

Ez a mai napig igaz. Egyszerűen szép arca van, és nem dicsekszik ezzel. Visszafogott még is van benne valami amitől képesek vagyunk kritizálni másokat mikor mi sem vagyunk jobbak. A különbség csak annyi, hogy mi mindig annak drukkoltunk, hogy essen el aki úgy lépkedett a tűsarkújában mintha a lekéste volna a mellékhelyiséget. Na mindegy, ez régen volt.
Következő oldalon mindent leírtam Londonról naplószerűként, közös képek Niallel, a városról, születésnapomról, a telemről Mullingarban.
Nialléknél karácsonykor, Írországban. Épp a reggeli kávémat ittam egy cuki bögrében a kinézetem pedig egyszerűen magával ragadó. A szakadt farmerom hihetetlen klassz, a gigamamusszal együtt, öltözködjünk csinosan jeee..
Szép kis szünet volt, szeretlek Niall <3!

Ezt egy egész oldalnyi NIALL JAMES HORAN <3! felirat követte. Youtube link amihez egy kép volt: első szereplése aztán a WMYB klippel is ugyanígy elkészítve.
Őt Emily fényképe követte.
Emily az a lány volt a londoni gimimben akit soha nem érdekelt senki. Igaz volt egy hullámvölgyünk aminek az okára nem emlékszek csak az eltávolodásra. Thomas-ra és a kevés bizalomra egymás iránt. Nem merte elmondani mi történt a családjában és, hogy egy számára mennyire kedves ember halt meg akkor.

Utólag átgondolva nagyon fura volt a mi barátságunk. Azért ültem mellé mert nem akart egyedül ülni. Ő is olyan volt mint Gót Grace de kedvesebb. Míg teltek az évek ő változott a legtöbbet. Az ő életében is volt csalódás bőven, főleg amikor nevelőintézetbe akarták küldeni. Ez volt az ok amiért anno segítséget kért és újra egymásra találtunk. Emily stílusa megváltozott, a haját leszámítva. A sötétbarna göndör hajban még mindig van egy szőke tincs. Szeme a füstös hatás helyett cicaszemek kap sminkként ő maga pedig elfogadta a kinézetét és nem utálja magát.
Azt hiszem ez a kép mindent elmondd az akkori korszakomról. Nem akarok beszélni róla, minden újra jó. Hatalmas hibákat követtem el akkoriban.

Gyorsan továbblapoztam.
Emily. Sok emlék fűz hozzá és a mai napig tartjuk a kapcsolatot a gimis barátnőmmel. Ő tapsolt nekem felállva mikor megkaptam a bizonyítványomat vagy mikor elkísért egy fontos kiállításra ahova bevették a festményeimet. Akkor is ugrált, tapsolt, visított. Elém tárta a belső énemet míg én mosolyogva megköszöntem akitől éppen kaptam..:)

Itt pedig elérkeztem a mérföldkőhöz. Amikor a húgomtól kaptam azt a bizonyos levelet minden megváltozott. Újra teljes ember lettem. A családommal lehettem megint, már ami megmaradt belőle. A fényképről egy tizenhat éves Jill nézett rám.
Amikor Jilly megszületett anyu jó ötletnek tartotta ezt a nevet. Illet a szőke hajú apróságra. Azonban tizenöt évesen átfestette a haját a húgom. Itt már barna haja van, barna szemekkel és egy fekete sapiban mosolyog a telefonjába. Persze ez nem mindig így volt. Csak miután újra rendes kerékvágásba esett mindannyiunk érzelme a család szó hallatán. Ez szörnyen furán hangzik, de így van. Amikor meghallotta, hogy család eleinte az jutott eszébe, hogy elhagytam őket, folytonos veszekedés, George lelép mert szerinte anyu bedilizett. Nem támogatta volna, ááá visszament haza. Aztán most eszébe jut a nem vér szerinti nővére, a fiam, Niall és persze a lelkileg tropa anyukánk. Most már színesen öltözködik de ez a kép kettő közötti. Mindkét Jill eszembe jut, akire újra illik az aranyos név mert mindig mosolyog és a haja, sapkája valamint felsője alapján a lázadó akinek hála minden rendbe jött egy levéllel.

Következő oldal.
Családi nyaralás. Három helyett öt fővel. Ami két nappal később kilenc lett..:)
Tényleg nem hasonlítunk egymásra. Én túlságosan apára hasonlítok -arcomra nézve- Jill pedig anyura. Az arca ugyanaz. Én ugyan anyutól örököltem a hajamat de nem nézünk ki tesóknak. Viszont szeretem ezt a képet, akikkel ott voltam és a repülőtársaságot amiért nem zuhantunk bele az óceánba, mert csak Niall tud köztünk úszni. Nahát egy közös pont hármunkban :)!

Igen, azt hiszem boldog a húgom. Életében először ült repülőn amikor Floridába mentünk. Imádom ezt a képet róla, ahogy Niall, anyu és nagyjából mindenki más is aki szereti. Az egyetlen dolog ami hasonlít benne George-ra, a vezetéknevük és a magasság. Mindketten eléggé nagyra nőttek, de már a szőke haja sincs meg a húgomnak és a fehér bőre. Köszi floridai napsütés :P!
A tetoválás nem igazi :D!!

TALÁN soha nem fogok felnőni. Igen, én már ilyen maradok :). De mentségemre szóljon: Jam-nek vettünk ajándékot. Az már más, hogy leragadtam a plüssöknél.

Nem hiszem el, annyira édesek együtt. Apa, fia. ÚÚÚ de nagyon szeretem ezt a férfit és a kisférfit. Apu, büszke vagy rám :)?
Jamy + Niall = Erin szeme könnyes lesz.
Utóirat: igen, utálja a Jamy a nevet.De nagyon aranyos és illik rá. 

Na nem felvágásból de igen: büszke vagyok a szerelmemre és a barátaira, akik az én legjobb fiú haverjaim.
Liam, Louis, Zayn, Niall, Harry... Mindent köszönök. Talán soha nem fogok tudni meghálálni amit értem tetettek. Magam sem tudom miért hálálkodok, de 

A férfi aki megváltoztatta az életemet, aki elfogadott engem így. És aki mindennél jobban szeretek. Hihetetlen mennyire csöpögős ha kimondom az érzéseimet pedig ez az igazság.

UTÓSZÓ
Köszönöm szépen a látogatóimat, a rendszeres olvasókat, a szavazatokat és a komentjeiteket is! Nagyon sokat jelentettek és tudom, hogy az én blogom nem volt népszerű de nagyon örültem mikor megkaptam a díjamat és amikor valakit írt. Ugyanúgy várom ha valaki most ír, és előre is köszönöm neki. Tervezek új blogot, és valószínűleg ki írom majd ide a címet, rövid leírással.
Egyenlőre folyamatos blogom egyedül az Invisible, ami egy random írás sztárok nélkül -vagyis sztárkapcsolat nélkül inkább- és még hozzátenném: